.

.

.

SagaLife pukee, sisustaa ja asustaa. Kierrättää ja ehostaa arkeen ja juhlaan. Koruja, pukuja, sisustusta, elämääni kaiken keskellä. Lue ja tutustu.

tiistai 26. helmikuuta 2013

Kolme Ilonaa

Ihan hiirviä määrä taas kuvia..... ;O)
Kolme uutta Ilonaa lähtee nuokkumaan tästä verkkokauppaan.
Tykkään itse tästä turkoosista, siitä tuli mukavan pirtsakka. 
Kaksi muuta sinistä tuollaisia hieman tummempia.
Ilonasta sanotaan verkkokaupassa näin:

"Ilonassa yhdistyy 100 % värjätty lämminhenkinen lampaanvilla ja värikkäät puuhelmet. Koru on kasattu säädettävään nahkajäljitelmä nauhaan.
Ilonasta hukuu iloisuus. Se on luotu iloitsemaan kanssasi jokaisena päivänä. Seuraamaan mukana ja tuomaan lämmintä, pehmeää onnellisuutta elämään.
Muistuttamaan niinä harmainakin päivinä, että elämässä on myös iloisuutta ja onnellisuutta. Eläköön Ilona kanssasi, matkassasi.
Koruista jokainen on yksilöllisesti käsin valmistettu, siten siis jokainen hieman poikkeaa toinen toisistaan."Tässä on viime päivät olleet melkoista hulinaa. Perhepiirissä on ollut isoja juttuja. Sellaisia ihan mukavia asioita. Tosin paljon työtä teettäviä, mutta kaikki työ ja uurastus yleensä aina palkitaan, 
eli ovat aina kotiin päin.

Huomenna menen katsastamaan uusia silmälaseja. Jo onkin niiden aika, edellisestä näöntarkastuksesta kun on aikaa niin paljon, että vanhat lasit taitaa sen lisäksi, etten enää näe niillä kuin arvaamalla, olla vähän vanhanaikaisetkin.... ;O)

Ilmat on olleet valtavan hienot viime päivinä, Kapsupojan kanssa ollankin keskellä päivää heitetty hommat nurkkaan ja lähdetty pitkälle lenkille. Lenkin jälkeen riittää taas virtaa ja tuo "krooninen laiskuuteni" on taas toistaisekis pois pyyhkäisty,.
6 kommenttia:

 1. No niin, se laiskuus on nyt sitten tiessään :)
  Kauniita pallerokoruja.
  Aurinkoista loppuviikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavsti katosi ainakin hetkeksi.

   Poista
 2. ♥ ihania!! Auringon paistetta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. turkoosi tosiaan on aina mukavan pirtsakka.

   Poista